Home Lifestyle Met deze asseccoires zet je jouw stijl extra in de verf

Met deze asseccoires zet je jouw stijl extra in de verf

8 min read
0
0
53
Met deze asseccoires zet je jouw stijl extra in de verf

Soms is het niet duidelijk welke stijl iemand wil tonen op een huwelijk. Er is gekozen voor een bepaalde stijl van jurk maar die wordt dan gecombineerd met schoenen of juwelen in een heel andere stijl. Gewoon omdat men dat paar schoenen het mooiste vindt. Zonde, door verschillende stijlen te mixen doe je afbreuk aan elk kledingstuk. Dat paar schoenen dat je net draagt omdat je ze zo mooi vindt, zal plots veel minder mooi zijn. Het paar sandalen dat er op het eerste gezicht maar gewoontjes uitziet, kan in combinatie met een jurk in dezelfde stijl, je outfit helemaal opwaarderen en je doen stralen. De juiste asseccoires maken of kraken je look.

Geef kleur aan je jurk met een riem

Heb je geen zin om honderden euro’s te besteden aan galajurken die je amper draagt, dan kan je er toch zeer duur uitzien door ze te combineren met de juiste accessoires. De goedkopere galajurk zal er minder verfijnd uitzien. Draag je op dezelfde jurk een riempje dan ziet ze er plots heel anders uit. Dat kan een subtiel dun riempje zijn, of net een brede band met een sieraad op. Niemand die zal zien dat jouw jurk veel goedkoper is dan die van de andere gasten.

Een vestje maakt de look af

Bij de moeder van de bruid jurken is een bijpassend vestje even belangrijk als de jurk zelf maar ook voor de anderen is investeren in een vestje geen overbodige luxe. In Nederland kan het flink koud zijn of regenen. Bovendien heeft de ene het sneller koud dan de andere waardoor het soms fris aanvoelt in een zaal waar de airconditioning aanstaat. Trek niet zomaar een simpel grijs kostuumvestje aan om het jezelf gemakkelijk te maken maar blijf in de stijl van de jurk. Een zakelijk vestje op een romantische jurk is een dooddoener voor je look. Ga desnoods voor een brede sjaal. Die kosten vaak minder, zijn makkelijker te combineren met andere kledingstukken achteraf, en bedekken eveneens je schouders en armen als het wat kouder wordt.

Must Read:  Golfing Guide: 4 Pro Tips for Learning Golfing

Wie het schoentje past…

Schoenen zijn vooral belangrijk als je een kortere jurk aantrekt. Bij jurken die tot op de grond reiken, zijn de schoenen minder zichtbaar en kan je ervoor kiezen om een paar te dragen dat al in de kast ligt en waarvan je weet dat ze comfortabel aanvoelen. Denk aan je stijl: hoge smalle hakken zijn mooi bij een chique jurk of een cocktailjurk, sleehakken combineren perfect met een losse romantische jurk. Opvallende schoenen, bijvoorbeeld met blinkende steentjes op, draag je met een subtiele, neutrale jurk en omgekeerd.

Toon je stijl met je haar

Een makkelijke manier om je stijl in de verf te zetten, is met de keuze van je kapsel. Een bloemendiadeem of een grote haarspeld met parels geeft je een heel andere look. Ben je uitgenodigd voor een huwelijk op het strand, ga dan op zoek naar haarasseccoires met bijvoorbeeld schelpjes in verwerkt. Ook het kapsel zelf zal de stijl bepalen. Bespreek je stijl uitvoerig met de kapper, hij of zij weet perfect welk kapsel bij welke stijl hoort.

Facebook Comments

Load More Related Articles
Load More By outwaynetwork
Load More In Lifestyle

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

The Different Types of Memory Sticks for Sony Devices

Spare memory is a necessity in today’s digital age. In order to store as much data as we c…